Back to Question Center
0

Bots rău intenționat - Semalt oferă sfaturi cum să remedieze problema

1 answers:

Alexander Peresunko, Managerul de Succes al Clientului Semalt , afirmă că transformarea digitală a schimbat drastic modul în care conducem afacerile noastre, precum și stilul nostru de viață. Datorită tehnologiei smartphone și laptop și a penetrării internetului la nivel global, mai mult de 3 miliarde de oameni folosesc internetul doar pentru a discuta cu prietenii. În plus, cumpărăturile online și rezervarea biletelor de avion au devenit o parte integrantă a vieții moderne.

Programe automatizate de internet

Programele automate de internet, cunoscute și sub numele de bot, au fost create din diverse motive. Unele dintre ele sunt bune, în timp ce altele sunt rele. Cele bune includ motoarele de social media, motoarele de căutare , roboții de agregare și altele. Bots-urile rău-intenționate sau rău au fost create de hackeri pentru a vă fura informațiile personale și pentru a efectua activități automate pe dispozitivele computerului.

Înlăturați înregistrările false

Unele dintre funcțiile lor generează înregistrări false, culegerea de informații personale, răsturnarea conținutului, a produselor și a prețurilor, crearea unui dezastru în momentul rezervării și vânzării biletelor on-line și așa mai departe. Astfel de activități nefaste sunt nesfârșite și ar trebui prevenite prin toate mijloacele..De exemplu, dacă desfășurați o afacere online, este posibil ca site-ul dvs. să vă deterioreze în cazul în care ați atacat continuu de roboți răi. Hackerii și concurenții pot fi opriți prin blocarea adreselor lor IP .

Analiza jurnalelor serverului

Apache, NGINX și jurnalele serverului ISS pot fi analizate manual pentru a afla activitățile rău-intenționate și paginile web ale paginilor dvs. Web. De fiecare dată, jurnalul este exportat într-o foaie de calcul, trebuie să creați coloanele pentru a identifica adresa IP și agentul utilizator. Când le-ați identificat pe amândouă, le-ar fi ușor să le blocați una câte una. Alternativ, puteți izola acele adrese IP și le puteți bloca de la browserele dvs. web, în ​​special de Firewall. Este un proces laborios și poate dura câteva ore, dar rezultatele sunt incredibile și depășesc așteptările dvs.

Se afișează CAPTCHA

Afișați CAPTCHA ambelor roboți și oameni reali pentru a vă proteja site-ul de hackeri. Este una dintre cele mai comune și surprinzătoare practici de a bloca roboții răi și roboți pe toate paginile dvs. relevante. CAPTCHA ar trebui să fie afișată tuturor persoanelor sau bots care vizitează site-ul dvs. fără permisiunea dvs.

Robots.txt

Este una dintre principalele greșeli pe care diferite webmasteri le fac să stabilească robots.txt pentru a dezactiva adresele URL, crezând că crawlerele și boturile, bune sau rele, nu ar transversa prin site-urile lor. Nu ar fi greșit să spunem că această metodă ar lua mult timp, dar rezultatele sunt întotdeauna minunate. Puteți să scăpați de roboți modificând setările din fișierele text. Pe scurt, ar trebui să optimizați fișierul robots.txt pentru a opri răzuitoarele de la furtul conținutului web și a articolelor dvs.

November 29, 2017
Bots rău intenționat - Semalt oferă sfaturi cum să remedieze problema
Reply