Back to Question Center
0

Îmbunătățiți-vă SEO, citiți despre optimizarea imaginii! - Semalt Expert

1 answers:

SEO și optimizarea imaginii pe pagină sunt cei doi pași principali ai unei campanii eficiente de SEO. Motorul de căutare este mai inteligent și mai inteligent cu timpul, iar procedura de obținere a unui clasament bun de căutare este destul de sofisticată. Conținutul de calitate nu este suficient, deoarece trebuie să acordați atenție mai multor lucruri. Diferiți factori contribuie la apariția în topul motorului de căutare, iar factorul cel mai important este modul în care vă optimizați imaginile pentru SEO.

În cazul în care SEO pe pagină este pilonul site-ului dvs., optimizarea imaginii este blocul de construcție. Jason Adler, Semalt Managerul de succes al clienților, afirmă că imaginile sunt componente vizuale puternice ale site-urilor dvs. și sunt cu mult mai bune decât un articol de o mie de cuvinte. Este important să utilizați imaginile în mod corespunzător, astfel încât acestea să poată transmite mesajul la prima vedere.

Relevance image:

Asigurați-vă că imaginile pe care le alegeți sunt relevante pentru conținutul dvs. web. O mulțime de imagini irelevante nu vă vor oferi rezultate SEO eficiente ca o singură imagine cu alt text și descriere relevantă.

Alt Tag-uri:

Tag-urile alt joacă un rol vital în optimizarea imaginii. Ele ajută imaginile să apară în rezultatele motorului de căutare și să îmbunătățească timpul de încărcare al site-ului. Toate motoarele de căutare depind de textul imaginilor dvs., deoarece nu pot citi conținutul dvs., astfel că alt text și alte etichete vor decide cum pot fi clasate imaginile dvs. în rezultatele imaginii Google..Una dintre cele mai bune practici pentru etichetele alt este păstrarea etichetelor scurte, descriptive și punctuale.

Dimensiunile imaginilor și găzduirea:

Dimensiunea unei imagini joacă un rol semnificativ în îmbunătățirea experienței generale a utilizatorului. Asigurați-vă că imaginile pe care le utilizați nu sunt prea grele pentru a crește viteza de încărcare. Utilizați imagini mici, dar frumoase, care sunt ușor de afișat în rezultatele motorului de căutare. Vă recomandăm să utilizați imaginile în octeți. Unelte cum ar fi Yahoo Smushit pot fi folosite pentru a distruge excesul de octeți din imagini, făcându-le mai ușoare decât înainte.

Gazduirea imaginilor este un alt factor major atunci când vine vorba de generarea unui trafic mai mare din căutarea de imagini Google. Google și alte motoare de căutare dau mai multă importanță fotografiilor găzduite pe același domeniu decât imaginile găzduite pe mai multe domenii. Un algoritm major pentru căutarea de imagini Google este amestecarea imaginilor cu textul site-ului dvs.

Numele fișierelor:

La fel cum un cuvânt cheie este important în URL-ul dvs., numele de fișiere sunt esențiale pentru fotografiile dvs. Cuvintele de nume bogate ale cuvintelor cheie ajută motoarele de căutare să evalueze site-ul într-un mod mai bun. Nu trebuie să utilizați numele implicit al fișierului, cum ar fi DSC0119.jpg, deoarece acestea nu oferă suficiente informații despre fotografiile dvs. În schimb, ar trebui să utilizați nume de fișiere descriptive și cuvinte cheie, care ar trebui separate prin cratime.

Legăturile imaginilor și etichetele de titlu:

O imagine este un lucru atrăgător și interesant care descrie site-ul dvs. și conținutul acestuia. Conectarea corectă a imaginii este o practică SEO necesară. Ar trebui să evitați conectarea directă a fotografiilor. În schimb, ar trebui să încorporați imaginile și să obțineți linkuri către site-ul dvs. Web. De asemenea, trebuie să utilizați etichetele de titlu corespunzătoare. O etichetă de titlu oferă informații despre conținutul dvs. atunci când utilizatorii își poziționează cursorul peste link-uri. Este important să adăugați o descriere prietenoasă SEO și cuvinte cheie relevante pentru etichetele dvs. de titlu.

November 29, 2017
Îmbunătățiți-vă SEO, citiți despre optimizarea imaginii! & Ndash; Semalt Expert
Reply