Back to Question Center
0

Protecția aplicațiilor mobile. De ce este atât de important pentru afacerea dvs.? - Semalt știe răspunsul

1 answers:

Alexander Peresunko, Semalt Manager de succes al clienților, vă va arăta într-un exemplu simplu din viața reală de ce este important să vă protejați aplicațiile mobile de atacul robilor și răzuitoarelor.

Diferitele companii dau preferință strategiei Mobile First Business de a personaliza experiența clienților lor globali, precum și a clienților locali. Myntra este cea mai bună din India și una dintre cele mai mari magazine online de modă. A fost primul care a trecut la utilizarea unei aplicații numai pentru aplicații mobile, care pretinde a fi cea mai bună în ceea ce privește vânzările și serviciile. Desigur, puteți adopta această strategie de afaceri, dar sunt implicate întotdeauna unele riscuri de securitate .

Există unele neînțelegeri cu privire la faptul că aplicațiile mobile sunt mai sigure decât site-urile web în ceea ce privește prevenirea de la roboți, răsturnarea de pe web și protejarea conținutului. Dar când verificăm detaliile, vom avea o idee că multe probleme sunt însoțite atât de site-urile web, cât și de aplicațiile mobile. Astfel, totul are nevoie de protecție împotriva răzuitoarelor și a roboților. În fiecare zi, apar multe probleme la site-urile web și la aplicațiile mobile care necesită atenția și munca grea. Dacă doriți să acordați o margine afacerii dvs., atunci cea mai bună opțiune este aceea de a vă permite să petreceți ceva timp și de a scăpa de roboți și răzuitoare cât mai curând posibil.

Aplicațiile mobile permit utilizatorilor să consume informații și date care sunt accesate prin diverse servicii web..Aceste servicii web și datele lor sunt vulnerabile la răzuire. Conținutul dvs. web poate fi furat în scopuri diferite prin programe automate denumite roboți. Dacă doriți să scăpați de ele, va trebui să blocați adresele lor IP, deoarece este cea mai ușoară și cea mai bună metodă de a preveni sosirea boților.

Nu ar fi greșit să spunem că problema boților este una dintre cele mai mari probleme pentru telefoane mobile și site-uri web. Companiile pierd o mulțime de date și informații sensibile online din cauza acestor roboți. Acestea accesează cu crawlere prin mai multe aplicații pentru a fura sau duplica datele dvs., ducând la spam-uri de aplicații care răspund la o varietate de utilizatori și clienți autentici.

Cum impactul Bots asupra afacerii dvs.

Aplicații celebre precum Tinder și Snapchat se luptă de nenumărate luni. Se pare că acestea împiedică vizibilitatea și credibilitatea afacerilor lor, provocând în mare măsură neplăceri pentru clienți și utilizatori. Cel mai recent, a fost raportat un litigiu între Myntra și o altă companie fără nume. Acesta din urmă a fost capabil să portul aplicațiilor și conținutului Myntra pe diferite site-uri și domenii. A condus compania să închidă multe dintre serviciile sale, deoarece clienții au încetat să aibă încredere în Myntra și produsele sale. Ei au considerat o versiune non-legitimă pentru desktop și au început să o elimine din sistemele lor. Riscurile au fost primordiale în această privință și au apărut multe întrebări în mintea noastră. Una dintre aceste întrebări este că fiecare aplicație sau afacere are nevoie de protecție de la roboți sau nu?

Asigurarea API pentru aplicații mobile

Este foarte important pentru companiile bazate pe aplicații să-și securizeze aplicațiile mobile și funcțiile lor de la roboți. Aceștia ar trebui să utilizeze soluții de securitate excelente care să le protejeze datele și serviciile web de programe malware și bot. Nu este o sarcină ușoară și poate necesita mult timp și eforturi. Chiar și programele antivirus și instrumentele anti-malware nu sunt bune pentru nimic, deoarece nu garantează rezultatele dorite.

November 29, 2017
Protecția aplicațiilor mobile. De ce este atât de important pentru afacerea dvs.? & Ndash; Semalt știe răspunsul
Reply