Back to Question Center
0

Semalt: Cum să eliminați Spamul de trimitere? Sfaturi utile

1 answers:

Traficul de referință pentru spam a devenit o întâlnire de zi cu zi pentru majoritatea utilizatorilor de internet. Îndepărtarea acestui tip de trafic este esențială pentru fiecare proprietar de site sau operator de agenție de SEO. Instrumentul Google Analytics are numeroase modalități de a elimina spamul referirer din raportul privind referințele GA. Traficul de spam a fost un concept vechi al tehnicilor de căutare a motorului de căutare pentru pălăria neagră . Persoanele fizice ar folosi această metodă pentru a le minți clienților în ceea ce privește plasarea rapidă a site-urilor web. Mai mult, ar putea duce la afișări false ale anunțurilor, ducând la pierderi masive clienților lor. Înțelegerea spamului referitor la recomandări este esențială pentru toți cei care fac e-commerce.

Nik Chaykovskiy, Managerul de Succes al Clienților Senior Semalt , elaborează aici câteva aspecte practice în această privință .

Înțelegerea traficului de referință

traficul Referrer este vizitatorii care dau clic pe link-uri către site-ul dvs. de pe alte site-uri web. Atunci când site-urile web fac legătura cu site-ul dvs., există o legătură directă între domenii, ceea ce poate duce la un flux constant de vizitatori. De exemplu, se poate face clic pe un link către site-ul dvs. dintr-un domeniu precum site-ul web al National Geographic. Informațiile dvs. de domeniu ar fi pe site-ul Nat Geo pentru că ați devenit arbitru Nat Geo.

Ce se referă la spam

Spamul de trimitere este traficul provenit din domenii care pot sau nu pot fi conectate la site-ul dvs. Web. Unele tactici pot implica vizite legitime reale de la oameni reali. În alte cazuri, spamul referrer încearcă să vă păcălească codul de urmărire GA în înregistrarea unei vizite de pagină care este falsă..În ambele cazuri, GA-ul dvs. contează vizitele de pagină care pot sau nu reflectă neapărat în rândul vizitatorilor dvs. În multe cazuri, spam-ul referrer poate apărea ca trimiteri ghost sau chiar trimiteri de crawler:

  • Recomandări cu crawlere: sunt în principal roboți. Traficul care provine de la bots, de asemenea, nu este legitim. Ei vin pe site-ul dvs. în timpul sesiunilor legitime de trafic.
  • Referințe Ghost: Acestea nu vizitează site-ul dvs. Web. Cu toate acestea, reușesc să vă înșele Google Analytics să înregistreze o vizită falsă
  • .

Eliminarea spam-ului referrer

Fiecare webmaster are nevoie de instrumente esențiale pentru a face față traficului care nu vine de la clienți reali. De exemplu, unele dintre instrumentele pe care webmasterii le utilizează pentru a efectua servicii de backlink pot ajuta persoanele să elimine spam-ul referrer. De exemplu, puteți activa unele dintre acestea în fila Setări admin .

În fila admin, puteți să activați serviciile de filtrare a boturilor. Există date de spam, precum și păianjeni care tind să acceseze cu crawlere un site web din diferite motive. Crearea de filtre personalizate de tip bot vă poate ajuta să păstrați unele dintre aceste surse de trafic, care nu pot fi valabile în mod legitim. Unele domenii precum Semalt au o istorie cunoscută de aruncare a atacurilor spam.

Este esențial să utilizați un furnizor de servicii de e-mail, care este furnizorii de e-mail securizanți, care pot filtra anumite traficuri de referință de pe site-uri web. Aceștia pot face siguranța întregii sesiuni de navigare, precum și protecția clienților împotriva posibilelor atacuri spam.

Concluzie

Spam-ul Referrer este o mare problemă cu care se confruntă majoritatea utilizatorilor de internet. Unele dintre agențiile de pălării negre SEO tind să angajeze tactici de trimitere a spamurilor pentru a le oferi rezultate rapide. Acest trafic nu are o bază pentru aplicabilitatea acestuia. Vă puteți confrunta cu unele sancțiuni atunci când încercați să clasați traficul spam. Această orientare vă poate ajuta să evitați traficul de referință.

November 29, 2017
Semalt: Cum să eliminați Spamul de trimitere? Sfaturi utile
Reply