Back to Question Center
0

Semalt: Cum să vă protejați site-ul WordPress cu Wordfence Security

1 answers:

Până în prezent, WordPress este considerat cel mai faimos și foarte utilizat sistem de management al conținutului. Dar nu putem ignora faptul că nu este exactă și sigură, deoarece o mulțime de atacatori rău intenționează asupra modalităților de a penetra site-urile dvs. și de a vă deteriora în mare măsură sistemele. Dacă ați construit un site web sau dacă desfășurați deja o afacere, este important să vă protejați paginile web și să învățați câteva tehnici în acest sens.

Siguranța și faima Wordpress sunt la îndemână și există o mulțime de instrumente care au fost proiectate pentru a vă ajuta să păstrați site-urile dvs. securizate de sus în jos. Wordfence Security este un astfel de sistem care asigură protecția site-ului dvs. și aici Julia Vashneva, un specialist de top din Semalt , vă va spune cum să faceți cea mai bună utilizare a acestuia.

Introducerea pluginului Wordfence Security

pluginul Wordfence Security a fost instalat de doar câteva persoane și este un plug-in WordPress complet featured. Acesta poate fi localizat în secțiunea plugin a WordPress și permite utilizatorilor să gestioneze site-urile lor. Ei pot asigura securitatea site-urilor lor folosind acest plugin, deoarece are o serie de caracteristici și a primit un răspuns coplesitor de la utilizatorii anteriori. Acesta vine cu o mână de opțiuni și caracteristici pentru a veni în așteptările dvs.

Caracteristici de bază

Acest plugin vă permite să scanați site-urile WordPress pentru posibile vulnerabilități, boți, viruși și malware. Acesta avertizează utilizatorii prin e-mailuri dacă se declanșează unele amenințări în timpul zilei. Oferă suport cu funcții avansate de conectare și măsuri de securitate. Nu în ultimul rând, acest plugin poate bloca toate adresele IP care par suspecte și trimit traficul fals pe site-urile dvs..

Configurați pluginul Wordfence Security

Este simplu să configurați pluginul Wordfence Security. Pentru aceasta, trebuie să țineți minte câteva lucruri:

1. Primul lucru este să stabiliți măsurile de securitate pentru autentificare. Puteți începe acest proces făcând clic și activând pluginul Wordfence. Aici ar trebui să găsiți secțiunea Opțiuni de bază și bifați caseta pentru a activa securitatea. Odată ce l-ați activat, trebuie să rețineți că parola nu poate fi modificată, deci nu este nevoie să încercați de mai multe ori. Dacă faceți acest lucru, este posibil ca site-ul dvs. să fie blocat temporar sau permanent.

2. Cel de-al doilea lucru este să efectuați scanarea site-ului în mod regulat. Cel mai adesea, oamenii ignoră scanarea site-urilor lor, iar aici sunt cei mai activi hackeri. Wordfence Scan vă permite să vă verificați site-ul în întregime și vă ajută să scapați de lucrurile răuvoitoare și de modelele infecțioase, dacă există.

3. Al treilea și ultimul pas este stabilirea de alerte de securitate pentru viitor. Pentru aceasta, ar trebui să mergeți la secțiunea de alerte de securitate din Wordfence Security. Ar trebui să îl activați și să introduceți ID-ul de e-mail unde doriți să primiți notificări despre problemele de securitate.

Concluzie

WordPress de securitate nu ar trebui să fie niciodată de acord. În calitate de proprietar de site profesional, este responsabilitatea dvs. să eliminați toate tipurile de malware și boți dacă doriți să îmbunătățiți clasarea site-ului dvs. pe internet.

November 29, 2017
Semalt: Cum să vă protejați site-ul WordPress cu Wordfence Security
Reply