Back to Question Center
0

Semalt: Cum se blochează Spam-ul Referrer - Sfaturi utile pentru a vă aminti

1 answers:

Rularea unui blog sau a unui site de comerț electronic reprezintă o experiență îmbogățită și plină de satisfacții, care oferă o mulțime de posibilități de creștere a afacerilor și de creare de oportunități. Cu toate acestea, mai mulți idioți încearcă să distrugă companiile online și să creeze obstacole pentru toți, fără nici un motiv anume. Ei doresc să facă mai mult decât să creeze un dezastru, iar spamerii referitori sunt unul dintre ei. Este sigur să spunem că spamerii referitori și hackerii sunt artiștii graffiti de pe internet care încearcă întotdeauna să lase marcajele analfabete online.

Dacă examinați contul Google Analytics și vedeți o creștere a referințelor de la site-urile web necunoscute, există șanse ca site-ul dvs. să fie vizat și trebuie să luați măsuri cât mai curând posibil. Site-urile care trimit spam-ul de trimitere sunt hulfingtonpost.com, priceg.com cenoval.ru și bestwebsitesawards.com. Poate suna ciudat, dar majoritatea webmasterilor și bloggerilor nu au ideea că site-urile lor primesc viziuni false, majoritatea provenind din site-urile pe care tocmai le-am menționat mai sus.

Din fericire, Max Bell, Managerul de Succes al Clientului Semalt , oferă aici câteva modalități de a bloca aceste site-uri și de a opri traficul de la a vă deranja afacerile pe internet.

Utilizați fișierul .htaccess pentru a combate spam-ul referrer

Dacă site-ul dvs. este găzduit prin intermediul serverului web Apache, va trebui să actualizați..fișier htaccess. Cea mai bună modalitate este de a bloca fișierul .htaccess pentru a exclude spam-urile și roboții răi. De asemenea, le puteți redirecționa la Apache, ceea ce ar putea să nu fie ușor de ghicit.

Filtre Google Analytics

În cele mai multe situații, spamerii și roboții lor nu vor vizita site-ul dvs. În astfel de situații, ar trebui să blocați aceste boți și să le preluați pe propriile site-uri web prin introducerea codurilor speciale în contul Google Analytics. De asemenea, puteți crea filtre în profilul dvs. Google Analytics și vă va ajuta să vă îmbunătățiți calitatea traficului. Din fericire, Google Analytics oferă o mulțime de utilitare pentru a elimina spamerii din datele și rapoartele de analiză. Singurul dezavantaj al acestei proceduri este că nu va fi aplicat simultan tuturor site-urilor web .

Configurați manual filtrarea botului

Puteți configura manual filtrarea boturilor. Pentru aceasta, ar trebui să accesați contul Google Analytics și să creați filtrul nou. Selectați opțiunea personalizată și introduceți codul specific în acesta .

Blocarea spam-ului Referrer Adresa IP

Puteți bloca cu ușurință adresele IP de adrese spam. Îmi place pasul de a bloca traficul provenit de la IP-urile anonime. Trebuie să vă asigurați că accesul spam-urilor este interzis site-ului dvs. prin această practică.

Lista de excluderi IP din Google Analytics

Următorul pas este să vă asigurați că ați salvat lista de excludere IP Google Analytics. Este important să rețineți că nu vă puteți bucura de cele mai bune rezultate până când nu ați exclus această listă. Google Analytics oferă un număr mare de opțiuni pentru excluderea listei și blocarea adreselor IP. Puteți să alegeți și să instalați cu ușurință un plugin pe site-ul dvs., asigurându-vă siguranța și protecția completă.

November 29, 2017
Semalt: Cum se blochează Spam-ul Referrer - Sfaturi utile pentru a vă aminti
Reply