Back to Question Center
0

Semalt - Excluderea Spamului de trimitere din Google Analytics

1 answers:

Înțelegerea și analizarea locului de proveniență a traficului dvs. este extrem de importantă în ceea ce privește optimizarea motorului de căutare . În calitate de proprietar de site web, este important să interpretați Google Analytics în mod corect pentru a evita luarea unor decizii greșite de afaceri. Proprietarii de afaceri mici au ridicat probleme legate de spam-ul de referință fals, o problemă mare care a pus în pericol comercianții online.

În calitate de proprietar al unui site de comerț electronic, Google Analytics este un instrument pe care trebuie să îl utilizați întotdeauna. Google Analytics împuternicește marketerii să urmărească și să analizeze rapoartele GA. Webmasterii și firmele de optimizare a motoarelor de căutare consideră că spam-ul referitor la trafic și traficul nedorit reprezintă o problemă care ar trebui abordată.

Nik Chaykovskiy, un specialist de top din Semalt Digital Services, aruncă o privire asupra tehnicilor care lucrează la filtrarea spam-ului de referință și a spam-ului fals pe GA.

Blocarea spam-ului Analytics

Acesta este unul dintre cele mai bune plug-inuri WordPress care funcționează pentru redirecționarea mesajelor de spam și a roboților pentru a le bloca de la introducerea în site-ul dvs. Pe termen lung, blocarea spam-ului fals din Google Analytics vă sfătuiește să vă protejați datele de la a fi șters.

Uneltele SpamScape

SpamScape este un instrument de optimizare a motorului de căutare care este dezvoltat pentru a filtra traficul nedorit, boti și spam-ul fals. Instrumentul va lucra la furnizarea de statistici generate automat.

Ce trebuie să știți despre spam

Spam-ul Referrer lucreaza pe impingerea traficului si facandu-l sa arate ca este autentic Spam-ul si atacatorii profita de referinta la traficul maxim catre pagini si site-uri malitioase. solicitări multiple, în care adresa URL modificată devine vizibilă în datele dvs. Google Analytics.

Impactul boților asupra rapoartelor GA

Motorul de căutare Google utilizează roboții pentru indexarea site-urilor web. Cu toate acestea, scripturile automate și codurile (bots) pot fi utilizate în scopuri rău intenționate, cum ar fi răspândirea de programe malware, creșterea traficului fals pe un anumit site web și eliminarea adreselor de e-mail ale utilizatorilor online.

Spambots sunt cunoscute pentru a crea spam-ul fals, spam-ul referral și e-mailurile false. Potrivit profesioniștilor IT, spam-ul de referință poate afecta în mod negativ înregistrările de conversie, poate să denatureze rapoartele GA și să afecteze traficul spre site-ul dvs. Web. Cu toate acestea, Google a acționat în legătură cu spam-ul fals și cu spam-ul referitor, deoarece a introdus un ghid procedural cu privire la modul în care pot fi excluse din Google Analytics "pagini cunoscute și păianjeni"

Ce trebuie să știți despre traficul referitor la fantome

Traficul de referință pentru ghost funcționează afectând datele din Google Analytics, dar nu atinge site-ul dvs. Web. Practic, botii sunt foarte diferiți de traficul de referință fantomă. Traficul de referință al ghizilor trimite evenimente false și deplasează căutarea dvs. organică în Google Analytics.

Cum spam-ul de referință și spam-ul fals afectează campania dvs. SEO

Spamurile de trimitere reprezintă o provocare majoră pentru site-urile de comerț electronic și pentru consultanții de marketing care execută SEO. Fake spam afectează datele Google Analytics ale site-urilor, făcând proprietarii de afaceri să efectueze sarcini care le pun în pericol campaniile. Spamul de trimitere este o tehnică SEO de pălărie neagră folosită ca o comandă rapidă pentru a câștiga clasamente de către spam-ul.

În prezent, spam-ul referral este folosit pentru a dăuna site-urilor care se comportă bine în industria de marketing prin trimiterea unui trafic nedorit pe site. Cu toate acestea, nu este indicat să se urmărească spam-ul de referință deoarece acestea cuprind niveluri ridicate de malware și viruși.

Spamul de trimitere, spam-ul fals și traficul bot afectează site-uri slabe și site-uri care nu sunt complet configurate. Pentru a vă proteja site-ul de e-commerce de faptul că nu este afectat de spam-ul fals, actualizați în mod regulat pluginurile, software-ul și serverele site-ului. Fiți întotdeauna vigilenți cu cine vă afiliți pentru a evita să dați în fața atacatorilor, spam-urilor și spam-urilor.

November 29, 2017
Semalt - Excluderea Spamului de trimitere din Google Analytics
Reply