Back to Question Center
0

Semalt Expert - Cum să eliminați Spamul de trimitere Darodar din Google Analytics?

1 answers:

Spam-ul Referrer poate fi o problemă semnificativă care se confruntă cu majoritatea proprietarilor de site-uri web. De exemplu, există numeroase cazuri în care Google Analytics înregistrează mai multe vizite pe web, ceea ce nu înseamnă neapărat că acestea ajung pe site-ul dvs. web. Darodar este un domeniu care face vizite de spam la un site. Această tehnică este standard pentru hackerii de pălărie negri. Darodar se întâmplă să fie un bot de la o terță parte, la fel ca și crawlerele web pe care motoarele de căutare le utilizează pentru a ajunge la clienți. Majoritatea persoanelor care operează site-uri sau agenții de SEO trebuie să dezvolte modalități eficiente de a opri Darodar.

Unele dintre modalitățile oferite de Artem Abgarian, managerul de Senior Customer Success Semalt , pentru a vă ajuta să eliminați acest bot din Google Analytics, sunt următoarele:

Cerere de eliminare de pe site-ul lor

Un mod nativ de a face față lui Darodar îi poate cere să-i oprească pe bot. Puteți completa un formular simplu pe care îl furnizează și marchează site-urile pe care nu doriți să le viziteze.

Blocați-l pe Darodar de la accesarea site-ului

Pentru site-urile care utilizează un server Apache, aruncarea unui fișier .htaccess pe rădăcina directorului dvs. poate împiedica apariția lui Darodar. Motoarele obișnuite de motoare de căutare vor vedea în continuare site-ul dvs., dar Darodar nu va. Din panoul lor, vor vedea un răspuns de 403 de cod de stare. Ei nu au autoritatea de a vedea acea pagină, ceea ce înseamnă că codul de urmărire GA nu se va executa pentru a înregistra vizita. Puteți rula coduri ca:

RewriteCond% {HTTP_REFERER} (. *) Darodar.com [NC]

RewriteRule ^ (. *) $ - [F]

Este esențial să fii atent în timp ce rulezi un astfel de cod pe site-ul tău. Consultanța unui dezvoltator de site web pentru acest pas poate fi o afacere utilă. Orice eroare în această etapă ar putea duce la imposibilitatea încărcării întregului site.

Aplicați filtre personalizate în Google Analytics

Pentru persoanele care au cont Google Analytics, relația cu Darodar poate fi ușoară. Filtrele individuale pot fi utile pentru eliminarea de pe Google Analytics, precum și pentru oprirea viitoarelor recomandări ale lui Darodar. Pentru a efectua această sarcină, vă puteți conecta la contul GA. Din fila de administrare din colțul din dreapta sus, puteți adăuga un filtru în fila Filtre toate. Puteți să eliminați Darodar în cutia de filtru. Setați tipul de filtru pentru a exclude. Butonul radio de recomandare trebuie să fie setat la excluderea. Această personalizare vă permite să păstrați traficul de recomandări departe de Google Analytics. În plus, este posibil să se aplice alte filtre personalizate, cum ar fi adresa IP. Nu uitați întotdeauna să salvați modificările pe care le faceți înainte de a părăsi pagina de personalizare. Aceste filtre pot bloca aceste boti.

Concluzie

Eliminarea lui Darodar din Google Analytics poate duce la scăderea statisticilor site-ului dvs. web la zero. În unele cazuri, un astfel de trafic va apărea în statisticile anterioare ale site-ului. Cu toate acestea, puteți utiliza această indicație pentru ao elimina de pe site-ul dvs. web. În mod similar, puteți face ajustări semnificative în campania site-ului dvs.

November 29, 2017
Semalt Expert - Cum să eliminați Spamul de trimitere Darodar din Google Analytics?
Reply