Back to Question Center
0

Semalt Expert: De ce să stai departe de Black Hat SEO?

1 answers:

Este intenția fiecărei persoane care deține sau construiește un site web pentru a avea ca scop un scop. Obținerea penalizării de către motorul de căutare recunoscut nu este unul dintre ele. SEO are atât o parte bună, cât și una întunecată. Printre bune practici SEO care respectă regulile sunt crearea de conținut relevant și ușor de găsit, care să răspundă nevoilor unui public țintă.

Partea întunecată a SEO implică metode mai cunoscute sub numele de "pălărie neagră". Acestea includ toate activitățile neetice care ajută la poziționarea unui site web ridicat pe SERP. Persoanele implicate în tehnici de pălărie neagră încearcă, de obicei, să taie colțuri pentru a obține trafic semnificativ fără a pune în slujba.

Igor Gamanenko, un specialist de top Semalt Services Digital, le caracterizează în felul următor:

  • Ei nu aderă la regulile și regulamentele motoarelor de căutare
  • Experiență slabă a utilizatorului
  • Prezentarea neetică a conținutului atât în ​​mod vizual, cât și vizual

Inițial, majoritatea a ceea ce este acum considerată a fi pălărie neagră s-au considerat a fi modalități legitime de a obține trafic și de a avea un nivel ridicat în SERP. Nu a fost până când comunitatea SEO a descoperit că utilizarea lor continuă pune site-urile și mărcile la risc..Aceasta a subminat calitatea generală a site-ului, precum și relevanța acestuia pe pagina cu rezultatele căutării. Beneficiile utilizării tehnicilor de pălărie negre sunt de scurtă durată și oferă câștiguri limitate în clasament. În plus, în cazul în care proprietarul site-ului utilizează astfel de tehnici, motoarele de căutare au tendința de a penaliza site-ul sau de al interzice să apară în rezultatele motorului de căutare (ceea ce este rar). Sancțiunile au implicații negative asupra traficului de căutare și a clasamentului. Strategiile de pălărie negre oferă o soluție scurtă pentru problema cu care se confruntă în prezent toate afacerile, care este de a oferi relevanță clienților săi în mod continuu în viitor.

Experții SEO sfătuiește să nu utilizeze oricare din următoarele metode pentru a obține trafic pe site:

Cuvinte Cheie

Aceasta implică includerea în conținutul site-ului a câtorva cuvinte cheie de înaltă clasă pentru a spori vizibilitatea și șansa de a apărea în rezultatele căutării pentru mai multe interogări. Atunci când face acest lucru, face ca conținutul să fie nenatural și când motoarele de căutare aflăm acest lucru, penalizează site-ul, deoarece subminează obiectivul de utilizare a motoarelor de căutare .

Text invizibil

Tehnica implică încorporarea unei serii de cuvinte cheie pe un fundal alb, ceea ce îl face invizibil vizitatorilor. Cu toate acestea, pălăria neagră știe că păianjenii care accesează cu crawlere site-ul le vor găsi și le vor indexa, făcând astfel ca domeniul să apară pe pagina cu rezultatele căutării. Utilizatorii sunt direcționați către pagină numai pentru a găsi conținut irelevant și, prin urmare, o experiență necorespunzătoare.

Pages Doorway.

Acestea sunt false pagini de destinație s care prezintă păianjenii de accesare cu crawlere și utilizatorii cu conținut și adrese URL complet diferite. Acestea sunt încercări de a manipula motorul de căutare pentru a clasifica site-ul mai sus.

Strategiile de pălărie negre, oricât de neetice, sunt foarte tentante și sunt foarte ușor de înțeles deoarece au rezultate pe termen scurt. Cu toate acestea, în cazul în care site-ul este descoperit, se pierde mai mult în clasament, sau chiar mai rău, interzis de SERP.

November 29, 2017
Semalt Expert: De ce să stai departe de Black Hat SEO?
Reply