Back to Question Center
0

Semalt Expert definește cei mai buni 10 spamatori din lume 2017 pentru ca dvs. să rămâneți în siguranță

1 answers:

Milioane de utilizatori de internet se tem de spam în fiecare zi. Pentru persoanele bine informate, orice e-mail nou din căsuța de e-mail este abordat cu prudență. Statisticile arată că spamul este răspândit în mare parte prin e-mail. În noiembrie 2016, mesajele spam au reprezentat 61,66% din traficul de e-mail în toată lumea. Aceasta înseamnă că aproximativ 82 de miliarde de e-mailuri spam au circulat lumea pe zi. S-ar putea să vă șoc că aproximativ 80% din spam-ul este generat de un grup mic de bande de spam cu nucleu dur.

Frank Abagnale, managerul de succes al clientului Semalt , descrie cei mai mari 10 spam-i din lume în 2017 pentru ca dvs. să rămâneți în siguranță.

1. Farmacie din Canada

Farmacia canadiană este probabil cel mai voluminos generator de spam din lume. Se crede că se bazează în Ucraina / Rusia și folosește diverse tehnici botnet și găzduire web chineză pentru a bloca rețelele și a răspândi spam-ul pharma. În milioane de spame-uri pe care le trimite în fiecare zi, medicina canadiană hypes în sine ca fiind cea mai bună sursă de analgezice și de droguri pentru bărbați.

2. Michael Boehm și asociații

Aceasta este o organizație de spam de lungă durată care operează sub numeroase denumiri individuale și de afaceri. Utilizează o mare varietate de domenii automate necostisitoare și IP-uri VPS pentru a rula volume voluminoase de spam.

3. Yair Shalev (soluțiile Kobeni)

Spam-ul hardcore de zăpadă Kobeni Solutions are sediul în Florida și se crede a fi un partener în crimă al lui Darrin Wohl, un renumit spammer ROKSO. În 2014, Yair Shalev a fost obligat să plătească în valoare de 350.000 de dolari amendamente de către Comisia Federală pentru Comerț (FTC) într-un proces care l-a conectat la trimiterea de e-mailuri spam către consumatori în timpul lansării Obamacare. În e-mailuri, el a avertizat destinatarii că dacă nu dau imediat clic pe link-ul furnizat pentru a cumpăra un plan de asigurare, ar încălca legea.

4. Dante Jimenez de la Aiming Invest

Acest spammer lucrează cu unii dintre cei mai răi spam-uri botnet. Împreună cu asociații săi, Dante folosește servere hacker și hosters fals în Europa de Est pentru a face spam-uri masive de botnet.

5. Alvin Slocombe (Internet Cyber ​​World Services)

Alvin Slocombe utilizează în prezent un număr de aliasuri, inclusiv Brand 4 Marketing, Network Traffic Network, Ad Media Plus, eBox și RCM Delivery. diverse site-uri și agenții de monitorizare a spamului .

6. Michael Lindsay (rețelele iMedia)

iMedia Networks este gazda condusă de Lindsay pentru operațiile de spam. Acesta servește găzduire anti-găzduire la populare Cybercriminals enumerate ROKSO. Clientii Lindsay si iMedia Networks folosesc zombie botnet si apoi gazduiesc sarcini spam spam offshore. Acest spammer și gangul său fură IP-urile adresează spațiu de la corporații pentru perioade lungi de timp și utilizează acest spațiu pentru spam.

7. Petera Severa (Peter Levasov)

Acest cybercriminal rus este cunoscut ca fiind printre cei mai lungi spam-operatori. Specializarea sa este în scris și vânzarea de programe spam și acces botnet. El este, de asemenea, suspectat că este implicat în crearea și eliberarea troianelor și a virușilor. Severa are asocieri cu numeroși spameri botnet din SUA și Europa de Est. El a fost partener al lui Alan Ralsky, un spammer american condamnat.

8. RR Media

Bazat și crezut că a alerga de la Huntington Beach, SUA, RR Media este o gazdă de mare volum de spam care folosește nume diferite pentru a-și desfășura operațiunile de spam. Deficiențele sale înregistrate includ trimiterea de e-mailuri nesolicitate către minori care le ademenează în alcool și jocuri de noroc .

9. Michael A. Persaud

Michael a fost inculpat în luna februarie a acestui an, după ce sa dovedit a fi implicat în frauda federală prin intermediul operațiunilor sale de spam. Rechizitoriul a declarat că acest spammer folosește spam-uri de tip snowshoe (folosind mai multe domenii și IP-uri) pentru a trimite milioane de e-mailuri spam peste cel puțin 9 rețele.

10. Yambo financiar

Această organizație spam neplăcută se ocupă cu aproape toate tipurile de spam. Se hackeaza in servere publice, le ia si le exploateaza pentru a promova software-ul si medicamentele false si chiar sa distribuie pornografie pentru copii, incest si animale. Spamatorul ucrainean susține, de asemenea, că oferă "servicii financiare" .

Cu spam-ul în creștere și spam-utilizatori folosind metode mai sofisticate, cum ar fi botnet-uri, fiecare utilizator de internet trebuie să fie extrem de atent atunci când online. Este bine să dezvolți și să mențineți un anumit nivel de scepticism la deschiderea de noi e-mailuri, deoarece majoritatea spam-urilor sunt trimise prin e-mail. Nu doriți să deveniți victimă a vreunuia dintre cei de mai sus sau alți spammi .

November 29, 2017
Semalt Expert definește cei mai buni 10 spamatori din lume 2017 pentru ca dvs. să rămâneți în siguranță
Reply