Back to Question Center
0

Semalt Expert descrie standardul .htaccess pentru WordPress

1 answers:

Recent, este posibil să fi observat un fișier .htaccess prezent în dosarul rădăcină al site-ului dvs. WordPress. În acest articol, veți afla multe motive pentru această ajustare care au fost stipulate de un expert de top din Semalt , Artem Abgarian.

Există numeroase cazuri de atacuri de spam cu referire care compromit modul în care site-ul nostru răspunde în Google Analytics. Spamul de trimitere provoacă multe vizite web false care afectează calitatea informațiilor de analiză. Există câteva reguli WordPress .htaccess care dictează permisiunile pentru aspecte precum crawlerele web și roboții. Majoritatea serviciilor gazdă ale site-ului utilizează serverul Apache. Când un site web se instalează în WordPress, există câteva reguli pe care le introduce în fișierul .htaccess. Acest element este fișierul care apare în directorul rădăcină al site-ului dvs. Web. Servere diferite au mai multe metode de a efectua ajustări ale permalink-ului. În unele cazuri, webmasterii rulează unele coduri care ajută la eliminarea unor spam-uri de referință.

Reguli WordPress .htaccess

Când o instalare de site-uri web este în curs de desfășurare pe WordPress, majoritatea aspectelor importante ale instalării implicite apar ca linii de cod. Codurile care rulează pe site-ul dvs. web ar trebui să fie un proces care se întâmplă cu grijă. În unele cazuri, întregul site poate să nu răspundă. Dacă nu sunteți sigur de ceea ce faceți, consultați o agenție SEO sau un personal calificat poate preveni efectele adverse. Unele dintre liniile de cod care leagă Apache.org includ:

# BEGIN WordPress

RewriteEngine

RewriteBase /

RewriteRule ^ index \ .php $ - [L]

RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}! -f

RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}! -d

RewriteRule. /index.php [L]

# END WordPress

Regula de rescriere prezentă în dosarul rădăcină oferă funcționalități suplimentare în ceea ce privește opțiunea de performanță a acestui site web. Acest fișier conține calea către dosarul în care instalați dosarul WordPress. Dezvoltatorii web utilizează acest link pentru a-i ajuta să dezvolte măsuri eficiente pentru a controla permisiunile în timp ce utilizează un site Web. De exemplu, un site poate avea o eroare 404 când încearcă să obțină acces.

Primul și ultimul rând din acest cod conține o "#". Acestea ar trebui să servească scopul comentariilor pentru a vă arăta cum să accesați fișierul .htaccess. Unele dintre avantajele regulilor WordPress .htaccess includ prevenirea atacurilor spam cu referire la Google Analytics. Directivele "Rewriterule" vă pot ajuta să împiedicați botul să acceseze index.php. Acest efect este esențial pentru blocarea traficului fals, care ar putea proveni din domeniile de referință pentru spam.

Concluzie

Spamurile de trimitere devin o problemă obișnuită care afectează companiile și site-urile acestora. În unele cazuri, site-urile web cu un server Apache depind de un fișier .htaccess prezent în directorul rădăcină al site-ului dvs. Web. Această caracteristică este, de asemenea, standard pentru site-urile WordPress comune. Acest fișier conține regulile care dictează modul în care vizite sau crawlere web interacționează cu baza de date. Acest articol de dezvoltare web conține câteva dintre tehnicile pe care le puteți utiliza pentru a face ajustări ale răspunsului site-ului dvs. web. În unele cazuri, puteți bloca programe de referință dăunătoare. Traficul fals nu ar trebui să fie o problemă care să afecteze informațiile dvs. de trafic Google Analytics. Unele dintre

November 29, 2017
Semalt Expert descrie standardul .htaccess pentru WordPress
Reply