Back to Question Center
0

Semalt Expert explică cum să blocheze Darodar în Nginx

1 answers:

Darodar este un spammer de referință faimos care blochează conturile Google Analytics ale site-urilor de dimensiuni mici și de dimensiuni mari cu trafic rău intenționat și de calitate scăzută. Din păcate, Google Analytics nu poate să-l filtreze în mod corespunzător, iar clasamentul motorului de căutare al site-ului scade în cel mai scurt timp. Unii webmasteri mitiți și bloggeri au vorbit despre activitățile lui Darodar, oferind detalii despre cum să îl blocheze. Chiar și câteva plug-in-uri WordPress au fost introduse pentru a elimina traficul Darodar, dar aici este o modalitate ușoară și remarcabilă de prevenire a acestuia în nginx.

Cu această metodă oferită de un expert de top Semalt , Julia Vashneva, puteți obține o mică răzbunare de la spammeri .

Ce ar trebui să blocați?

Primul lucru este să identificați pe cine doriți să blocați. În contul dvs. Google Analytics, puteți configura parametri noi și puteți verifica calitatea traficului. Trebuie să vă asigurați că eliminați vizitele cu o durată scăzută a sesiunii și rata de respingere de 100%. Din păcate, botnet-urile precum Darodar.com sunt dificil de rezolvat deoarece boții și păianjenii lor sunt prezenți peste tot pe internet.

Trebuie să obțineți lista de site-uri care pot primi trafic fals. Nu este atât de ușor, mai ales când aveți un număr mare de site-uri web. Pregătiți lista cu numele site-urilor care primesc mesaje spam și decideți care dintre ele ar trebui să blocați. Principalii vinovați am descoperit că ar trebui să includeți în lista dvs. butoanele-for-website.com, darodar.com, hulfingtonpost.com, priceg..com, ilovevitaly.co, forum20.smailik.org, blackhatworth.com și o-o-6-o-o.com. Ar trebui să blocați toate aceste site-uri web pentru a vă proteja rapoartele Google Analytics.

Trimiteți-le

Trebuie să rețineți că Darodar.com nu va respecta niciodată contul dvs. Google Analytics și nu se supune robots.txt. Acesta este motivul pentru care ar trebui să vă redirecționați păianjenii și roboții înapoi pe site-ul propriu și să vă mâncați cu contul dvs. Google Analytics implementând coduri speciale. Alternativ, puteți utiliza serviciile de scurtare a adreselor URL (shadyurl.com) pentru a le redirecționa înapoi prin adrese URL aleatorii, confuzându-le într-o mare măsură Google Analytics.

Cu sinceritate, este posibil ca acestea să nu fi provenit de la dezvoltatorii și producătorii lui Darodar, dar ar trebui să redirecționați traficul pentru a vă proteja propriul site pe internet. Având în vedere atitudinea unapologetică pe Facebook și Twitter, nu trebuie să te simți rău sau vinovat. Este posibil să se stabilească declarații individuale pentru toți referenții, asigurându-vă protecția în rezultatele motorului de căutare.

Testați totul în mod corespunzător

Nu în ultimul rând, trebuie să testați totul în mod corespunzător. Deoarece ați confundat cu fișierele de configurare nginx, este bine să testați dacă ați blocat ceea ce ați dorit să blocați sau nu. Este important să nu creați meciuri false. În schimb, trebuie să vă concentrați asupra blocării lui Darodar în contul Google Analytics.

Odată ce ați configurat redirecționările și erorile, ar trebui să utilizați instrumentul Stare server pentru a verifica răspunsurile serverului pentru mai multe șiruri de trimiteri. Dacă aveți altă idee în mintea dvs. și doriți să împărtășiți cu noi, nu uitați să ne aruncați un e-mail sau un comentariu în caseta de mai jos.

November 29, 2017
Semalt Expert explică cum să blocheze Darodar în Nginx
Reply