Back to Question Center
0

Semalt Expert știe cum să blocheze spamul de trimitere în Google Analytics

1 answers:

Spamurile de trimitere irită pe toată lumea, în special pe o persoană care rulează un site de e-commerce. Atunci când analizați datele din site-ul Google Analytics, puteți asista la cazuri de spam care apar pe site-ul dvs. Este dificil să estimați și să evaluați performanța reală a eforturilor dvs. de marketing pe internet .

Majoritatea liniilor directoare privind eliminarea spam-ului referrer nu par să funcționeze. În multe cazuri, oamenii investesc fonduri în agenți SEO cu negru pălărie care sfârșesc prin a da traficului de persoane de la trimiterea de spam sau boti. Există metode care vă pot ajuta să eliminați traficul spam referrer din Google Analytics.

Unele dintre tehnicile de combatere a spam-ului sunt definite aici de Andrew Dyhan, managerul de succes al clientului Semalt .

Ce se referă la spam

Spamul de trimitere este traficul care vine pe site-ul dvs. din alte domenii. În majoritatea cazurilor, orice backlink oferă date către utilizatori despre spam-uri. Unele dintre domeniile care conțin vizite web false sunt de la roboți sau rețele de roboți. Spamurile de trimitere pot apărea în două moduri:

Vizite fantomatice

Acest spam de referință apare pe pagina dvs. Google Analytics. În mod similar, vizitele web false pot apărea în datele dvs. de analiză, dar nu pe tabloul de bord al site-ului dvs. web. Aceste vizite anonime ale paginii formează vizitele paginilor fantomă.

Crawlere

Unele domenii pot conține boturi de trafic..Obținerea vizitelor web de la roboți poate duce la obținerea de numeroase vizite de pagină din surse non-umane. Botnetele și crawlerele web pot duce la multiple efecte adverse asupra informațiilor de pe site.

În ambele cazuri, traficul de referire conduce la informații false privind evoluția campaniei de marketing. În plus, numeroasele vizite de pagini fantomă provenite din spam-ul recomandării fac dificilă monitorizarea și adaptarea procesului SEO spre obiectivul dvs. comun.

Eliminarea spam-ului referrer

Persoanele pot elimina acest trafic din Google Analytics, urmând câțiva pași simpli. Una dintre metodele cele mai eficiente de a efectua această sarcină este plasarea unui fișier .htaccess în directorul rădăcină al domeniului dvs. Acest fișier direcționează crawlerele în modul corespunzător pentru a vă ocupa de cererile dvs. de server. Persoanele care utilizează un server Apache pot executa anumite comenzi pentru a efectua această ajustare. Controlul acestui proces cu grijă este esențial. Tragerea în jos a întregului site este foarte ușor în timp ce rulează codurile.

Filtrele de spam avansate pot ajuta la eliminarea spam-ului referrer. Într-un cont Google Analytics, puteți utiliza această funcție în meniul de administrare. În plus, puteți adăuga filtre personalizate în instrument. Aceste filtre pot bloca traficul provenind de la un anumit domeniu. De asemenea, este posibil să se prevină traficul utilizând adresa IP. Un furnizor sigur de servicii de e-mail vă poate ajuta în detectarea unor atacuri spam care vizează conturile de e-mail ale utilizatorilor.

Concluzie

Spamul de trimitere poate reduce precizia informațiilor din contul dvs. Google Analytics. Este esențial să eliminați traficul de spam referral, deoarece aceste rezultate false pot duce la pierderi de resurse. În plus, acest trafic determină oamenii să ia decizii greșite cu privire la modul în care funcționează campania de marketing pe internet . Este esențial pentru fiecare companie sau afacere să se ocupe de spam-ul referral. Unele dintre ideile pe care le puteți utiliza pentru a elimina spamul de referință se află în acest ghid.

November 29, 2017
Semalt Expert știe cum să blocheze spamul de trimitere în Google Analytics
Reply