Back to Question Center
0

Semalt Expert: Tipuri de Anchor Text și cum să le optimizați pentru o mai bună SEO

1 answers:

Una dintre cele mai multe trucuri eficiente pentru optimizarea motorului de căutare este utilizarea textului de ancorare. Atunci când este folosit corect, textul de ancorare poate îmbunătăți în mod semnificativ o clasare a site-ului pe paginile de rezultate ale motorului de căutare .

Pentru cei care nu sunt foarte familiarizați cu acest subiect, Andrew Dyhan, Semalt Customer Success Manager, explică faptul că textul de ancorare se referă la caracterele sau textul într-un hyperlink. Adesea, caracterele / textul sunt în altă culoare decât restul conținutului și uneori sunt subliniate. Când utilizatorul face clic pe un text de ancorare, el sau ea este dusă la o altă locație. Puteți crea aceste ancore folosind HTML sau CSS.

De ce sunt textele ancorate atât de importante pentru SEO?

Textele ancorate nu ar fi, probabil, la fel de populare ca și astăzi dacă nu ar fi fost folosite în scopul backlink-urilor. Acestea joacă un rol important în utilizarea backlink-urilor (un important factor de clasificare SEO). În plus, motoarele de căutare le folosesc pentru a penaliza site-urile web pentru optimizare și spam. Acesta este motivul pentru care este crucial pentru experții SEO să înțeleagă în mod clar cum să folosească corect textele ancorate.

Textul de ancorare este, de asemenea, util pentru cititorii de conținut, deoarece le oferă o idee asupra conținutului pe care ar trebui să-l aștepte să îl găsească în destinația țintă a link-ului.

Tipuri de text ancoră

Există multe variații ale textului ancorat. Experții SEO pot utiliza una sau o combinație a următoarelor variante pentru a-și optimiza conținutul:

  • Ancorele vizate: Experții de marketing online implicați în link building creează texte ancorate cu cuvinte cheie care se potrivesc cu cuvintele cheie ale paginii web sau a documentului pe care-l vizează. Cu alte cuvinte, dacă vrei să te conectezi la un site care are conținut despre idei de renovare a bucătăriilor utilizați aceeași expresie-cheie în hiperlegăturile dvs.
  • Text generic de ancoră: acestea sunt link-uri pe care se pot face clic pe link-uri care vă direcționează către resurse care ar putea fi de ajutor. Exemple de ancore generice includ "obțineți mai multe informații aici", "faceți clic aici pentru o ofertă gratuită", "obțineți eBook-ul gratuit aici" și așa mai departe.
  • Ancore marcate: Ancorele marcate folosesc numele de marcă al afacerii site-ului ca text. Acestea sunt considerate cel mai sigur tip de ancoră de utilizat. De aceea marcile mari ca Amazon vor folosi cat mai multe texte ancorate de marca in continutul lor, deoarece exista o probabilitate mai mica de supra-optimizare.

Optimizarea excesivă este folosirea excesivă a aceluiași text ancoră pe o pagină sau apariția aceluiași text în multe pagini ale unui site Web. Aceasta poate duce la penalizarea de către motoarele de căutare, deoarece pagina este văzută ca spam și nu este ușor de utilizat. Supra optimizarea ar trebui, prin urmare, să fie evitată prin toate mijloacele .

  • Ancore link-uri goale: Acestea sunt texte de ancoră care utilizează URL-ul unui site pentru a-l lega înapoi. Ele sunt simple de utilizat, dar trebuie să fie bine distribuite în cadrul conținutului. Densitatea ancorelor de legătură nu trebuie să depășească 15%
  • .
  • Imaginile și eticheta "alt" ca ancore: Utilizarea imaginilor în conținutul site-ului este foarte apreciată astăzi. Ajută la creșterea interacțiunii utilizatorului cu conținutul. Când utilizați o imagine ca legătură într-o altă locație, furnizați și o etichetă "alt" relevantă pentru imagine. Motoarele de căutare citesc această etichetă "alt" ca textul de ancorare.
  • Ancorele LSI (indexare semantică latentă): LSI implică pur și simplu utilizarea sinonimelor (nu neapărat sinonime perfecte) ale cuvântului cheie principal. Sunt variante apropiate ale cuvântului cheie. Ancorele LSI sunt foarte utile atunci când nu doriți să utilizați cuvântul cheie exact în legăturile dvs.
  • O altă variantă a textului ancoră care este considerată sigură și eficientă este combinația de ancoră a mărcii și a cuvintelor cheie. În acest caz, creați hyperlink-uri cu numele dvs. de marcă și cu un cuvânt cheie la alegere. De exemplu, puteți utiliza "servicii de curățare prin" numele dvs. de marcă "" ca text de ancorare a cuvintelor dvs. cheie + cuvânt cheie.

Dacă doriți să obțineți cele mai bune texte ancorate, asigurați-vă că le folosiți cu grijă. Acestea ar trebui distribuite în mod corespunzător și la densitatea potrivită. De asemenea, acestea ar trebui să fie succinte și relevante pentru conținutul paginii de legătură și a paginii țintă. Textele antimale spamice reprezintă un bilet direct la penalizare, așa cum sunt ancorele care nu sună natural în text. Nu utilizați niciodată astfel de texte ancorate în conținutul dvs., deoarece acestea vă vor afecta SEO.

November 29, 2017
Semalt Expert: Tipuri de Anchor Text și cum să le optimizați pentru o mai bună SEO
Reply