Back to Question Center
0

Semalt oferă sfaturi cu privire la modul de eliminare a traficului de referință Darodar.Com

1 answers:

Traficul de referral darodar.com necunoscut a devenit o problemă semnificativă pentru toți webmasterii, proprietarii site-urilor web și bloggeri. Darodar.com trafic de referință este, de asemenea, afișat în contul dvs. Google Analytics și bucăți de date de achiziție, public și de analiză. Aceasta ruinează reputația unui site de către întreg și scade constant clasamentul dvs. în rezultatele motorului de căutare . Mai mult, traficul referitor la darodar.com mărește rata de respingere deoarece spam-ul intră pe diferite pagini web, lăsând în urmă impresii false într-un număr mare. Acest tip de trafic utilizează lățimea de bandă a site-ului dvs. și cauzează probleme pentru webmasterii.

Acest ghid, Ivan Konovalov, Managerul de Succes Semalt vă va ajuta să eliminați traficul de referință darodar.com în contul Google Analytics. Puteți bloca cu ușurință spam-ul darodar.com referrer la fișierele .htaccess și nu va primi traficul de referință darodar.com în viitor.

Introducere în darodar.com

Darodar.com este un nume de domeniu care este folosit pentru a angaja utilizatorii în spam-ul referrer. Scopul este de a distruge datele de analiză ale site-ului dvs. Darodar.com referrer spam a fost conceput pentru a crea o mulțime de cereri pentru paginile web pe care se află pe..Spamatorii au beneficiat de acest tip de trafic și își fac reclama afacerilor, distrugând clasamentul site-ului dvs. în rezultatele motorului de căutare. Dezavantajul este că trimiterile de la darodar.com și alte site-uri similare creează solicitări repetate și provoacă probleme pentru dvs. Spamul de trimitere este una dintre cele mai discutabile tactici de pe internet. Este utilizat pe scară largă pentru a promova conținutul și pentru spam-uri care vizează traficul de referință al site-ului dvs. din motive. Ei doresc să-și îmbunătățească paginile web sau programele și să caute modalități de a-și crește rangurile în Căutarea Google. Cu spam-ul trimitere darodar.com, ei primesc o mulțime de backlink pe site-urile lor.

Spamul referral Darodar.com nu este periculos pentru site-ul dvs., dar va scădea calitatea traficului. Aceasta înseamnă că Google nu va putea să vă clasifice site-ul în mod corespunzător, deoarece mulți vizitatori nu vor avea acces la conținutul dvs. O varietate de site-uri web sunt asociate cu darodar.com, iar dacă vizitați oricare dintre aceste link-uri, veți fi redirecționat către site-uri precum ilovevitaly.com și altele .

Blocarea traficului de recomandări darodar.com în Google Analytics

Dacă doriți să împiedicați spamul referitor la darodar.com în Google Analytics, ar trebui să excludeți filtrele cât mai curând posibil. Mai întâi, ar trebui să deschideți contul Google Analytics și să găsiți fila Administrator pentru a da clic pe opțiunea Toate filtrele. Aici veți face clic pe opțiunea Filtru nou pentru a crea anumite filtre conform cerințelor dvs. După ce ați creat filtre suficiente, trebuie să adăugați darodar.com ca nume al filtrului dvs. și să alegeți tipul de filtru personalizat. În opțiunea Filtru, trebuie să selectați Sursa campaniei și să faceți clic pe opțiunea Filtrare. Adăugați darodar.com aici și faceți clic pentru a salva setările.

Blochează traficul de recomandări darodar.com cu fișierul .htaccess

Este posibil să blocați traficul referral darodar.com cu ajutorul fișierelor .htaccess. Pentru aceasta, trebuie să adăugați un anumit cod în acest fișier și să faceți clic pe opțiunea Save pentru salvarea tuturor acestor setări.

November 29, 2017
Semalt oferă sfaturi cu privire la modul de eliminare a traficului de referință Darodar.Com
Reply