Back to Question Center
0

Semalt: Un ghid pentru începători cu privire la modul de a instala WordPress Plugin

1 answers:

Această orientare se va aplica numai celor care utilizează wordpress.org. Pentru persoanele care folosesc wordpress.com, este imposibil să instalați pluginuri datorită limitărilor sale. Este esențial să creați un site web wordpress.org găzduit de sine pentru a putea utiliza pluginuri. Există multe metode prin care se poate instala un plugin wp. De exemplu, puteți instala un plugin WordPress căutându-l în consola de căutare, încărcându-l sau instalând plug-in-ul wp folosind FTP.

Urmați aceste sfaturi de la Artem Abgarian, un specialist de top din Semalt , și veți reuși cu siguranță.

1. Instalați un plugin wp folosind WordPress Plugin Search

Una dintre metodele cele mai simple de a instala un plugin wp este prin căutarea în consola de căutare. Cu această opțiune, puteți obține acces la multe pluginuri care sunt prezente în directorul plugin WordPress. Puteți introduce orice interogare de căutare și puteți găsi un plugin potrivit pentru nevoile dvs. Când îl instalați, WordPress îl descarcă și îl stabilește pentru dvs. Când procesul este reușit, primiți un mesaj de confirmare a activării pluginului. De asemenea, puteți reveni la programul de instalare a pluginului .

Pentru ca un plugin să funcționeze, trebuie să vă amintiți să îl activați..Este, de asemenea, esențial să rețineți că toate pluginurile au setări diferite. Aceasta înseamnă că există moduri diferite de care trebuie să fie configurate. Aceste metode nu vor fi incluse în această orientare. Una dintre convingerile acestei abordări este că puteți să puteți instala numai pluginurile gratuite. În unele situații unice, poate fi necesar să instalați un plugin care nu este disponibil în acest director.

2. Instalați un plugin wp folosind pluginul WordPress Admin Plugin

În unele cazuri, este posibil să aveți nevoie să instalați pluginuri plătite pe site-ul dvs. wp. În acest caz, consola de căutare nu vă poate ajuta. WordPress are un serviciu de încărcare în zona de administrare care vă permite să instalați un plugin pe consola sa. Trebuie să descărcați pluginul dintr-o sursă internațională. După aceea, trebuie să vă conectați la fila wp-admin, să accesați pluginurile și să adăugați o pagină nouă.

Din acest punct, puteți face clic pe butonul plugin upload. Încărcați acest fișier din directorul PC. WordPress va încărca și instala acest plugin pentru dvs. La fel ca metoda de mai sus, după o instalare reușită, puteți să activați pluginul sau să reveniți la pagina de pluginuri. Toate setările sunt personalizate pentru proiectarea plugin-ului.

3. Instalați manual un plugin WordPress utilizând FTP

În anumite ocazii, furnizorul dvs. de hosting wp poate avea unele restricții de fișier care vă pot limita flexibilitatea de a instala un plugin din zona admin. În acest caz, instalarea pluginului wp prin FTP este cea mai bună opțiune. Chiar și începătorii pot controla cu ușurință managerul FTP. Mai întâi, trebuie să descărcați și să extrageți fișierul zip al plugin-ului dvs. pe computer. Din acest punct, este posibil să trebuiască să încărcați pluginul pe serverul dvs. wp hosting folosind un client FTP. Furnizorul dvs. de hosting wp poate furniza un manager FTP pentru site-ul dvs. Web. Odată ce ați intrat în managerul FTP, îl puteți adăuga în directorul path / wp-content / plugins / al serverului dvs.

November 29, 2017
Semalt: Un ghid pentru începători cu privire la modul de a instala WordPress Plugin
Reply