Back to Question Center
0

Semnal Expert avertizează asupra celor mai mari spamatori din lume. Fii sigur!

1 answers:

Dacă primiți un număr mare de e-mailuri cu linkuri către magazine online sau pentru persoane care cerșesc pentru bani, există șanse ca un spammer să vă ghicească ID-ul și a început să vă trimită mesaje false. În prima jumătate a anului 2011, cea mai mare parte a mesajelor spam din căsuța de e-mail a provenit din India. Până în 2016, țările cu cele mai mari numere de spam-uri au fost India (20%), Indonezia (13%), Rusia (10%) și Coreea de Sud (12%).

Nik Chaykovskiy, Managerul Senior de Succes al Clienților din Semalt , aruncă o privire asupra celor mai impresionante fapte privind spam-ul mondial.

Rusia este renumită pentru criminalii cibernetici și bandele sale, cum ar fi Facebook. Potrivit Trend Micro, care este o renumită companie californiană în domeniul cybersecurity, Rusia este acum în prim plan atunci când vine vorba de escrocherii online și spam. Raportul Trend Micro arată că evenimentele cele mai vizibile, cum ar fi moartea bruscă a lui Whitney Houston, răsturnările sociopolitice din întreaga lume, și Linsanity au oferit infractorilor cibernetici noi materiale de inginerie socială și idei de campanie. Le-a ajutat să infecteze și să pătrundă un număr mare de ID-uri de e-mail și rețele pentru a accesa datele private.

Până la optzeci la sută din spam-urile direcționate online sunt generate de un grup de peste 100 de persoane, toate aparținând unei bande de spam. Numele acestei bande este Spamhaus. Registrul său de registre de spam operațiuni cunoscute (ROKSO) a cauzat o mulțime de probleme pentru utilizatorii de internet..Acum câțiva ani, un spammer din Ucraina a trimis milioane de malware și viruși utilizând o tehnologie botnet specifică. Gazda site-ului spammer a fost o companie de gazduire web din China, a raportat Trend Micro. Michael Boehm și Associates a fost o organizație americană, formată dintr-un număr mare de spammeri. Au trimis spam și viruși automați pe internet, creând probleme pentru diferiți utilizatori. Obiectivul lor principal a fost liste scraped, și au operat sub numele de afaceri și nume individuale.

Yair Shalev a fost un spammer cu profil de snowshoe din Florida. El a colaborat cu un spammer ROKSO, Darrin Wohl, pentru a dezvolta tehnologii pentru distrugerea unui număr mare de dispozitive informatice și mobile de peste tot în lume. Dante Jimenez a fost un spammer din SUA care a lucrat cu cei mai răi infractori cibernetici și cu experți în botnet din întreaga lume. El a fost implicat în diverse proiecte de spam botnet și a fost în prim plan în hacking serverele și site-urile de știri proeminente. Peter Severa a fost un spammer profesionist rus care a scris și a vândut diferite programe de spam-uri, spam, și botneturi pentru milioane de dolari și miliarde de dolari. De asemenea, a fost implicat în scrierea și eliberarea celor mai răi troieni și viruși din lume. El a lucrat cu diferiți spameri europeni și americani și a colaborat cu un spammer din SUA, Alan Ralsky .

Michael Persaud a fost arestat de FBI acum câteva luni. El a fost implicat în fraude extinse și a fost acuzat de diverse operațiuni de spam. Yambo Financials este un alt spammer ucrainean care a fost implicat în diferite tipuri de criminalitate informatică. A creat numeroase programe piratate și le-a vândut cu milioane de dolari. De asemenea, a creat un cont bancar fals pe internet și a furat o mulțime de bani din conturile bancare legitime. Până în prezent, acest spammer a fost acuzat de diverse infracțiuni cibernetice, iar FBI este după el. Mai devreme sau mai târziu, el va fi arestat, raportează Trend Micro.

November 29, 2017
Semnal Expert avertizează asupra celor mai mari spamatori din lume. Fii sigur!
Reply