Back to Question Center
0

Wordfence Security Plugin - Semalt Expert spune cum să vă protejați site-ul WordPress

1 answers:

Atacurile pe site-uri au devenit acum o amenințare reală pentru site-urile de comerț electronic, lăsând proprietarilor site-urilor și comercianților fără altă posibilitate decât să actualizeze de fiecare dată securitatea site-ului. Cu toate acestea, comercianții care utilizează site-uri Wordfence nu au nici un motiv să se îngrijoreze după introducerea pluginului Wordfence în industria de marketing online.

pluginul Wordfence oferă protecție în timp real a site-ului web și o experiență de analiză uimitoare. Acest plugin conține un pachet de firewall complet și un pachet anti-virus care blochează tentative de coduri rău intenționate, trafic fals și încercări de hackeri pe site-ul dvs. Web. Pluginul Wordfence oferă, de asemenea, comercianților și proprietarilor de site-uri o șansă de a utiliza funcții de blocare geografică, scanări programate și autentificare în rețea.

Profesorul de frunte al Semalt Servicii digitale, Julia Vashneva, dezvăluie aici câteva sfaturi utile pentru a rezolva cu succes problema.

Ce trebuie să știți despre pluginul Wordfence

Wordfence oferă informații despre adresele IP detaliate, gestionarea conținutului și procedurile de conectare. Acest plugin WordPress vine în versiuni premium și gratuite. Utilizarea versiunii premium a pluginului Wordfence vă oferă șansa de a vă bucura de blocarea pe țară, de conectarea gratuită și de scanările .

Instalarea și configurarea pluginului Wordfence pe site-ul dvs. Web este cea mai ușoară sarcină pe care ați realizat-o vreodată în campania dvs. Proprietarii site-urilor care utilizează acest plugin pot configura adresa lor de e-mail pentru a primi notificări de fiecare dată când ating piața lor țintă. Cu toate acestea, site-urile afectate de păianjeni și roboții web pot să se prăbușească rapid din cauza unui număr mare de e-mail-uri care sunt direcționate spre site.

Blocarea boti și păianjeni web folosind Wordfence plugin

Blocarea roboților și păianjenilor web poate fi o sarcină foarte agitată, întrucât boții continuă să schimbe și să schimbe adresele IP. Pentru a preveni roboții și păianjenii web, faceți o procedură obișnuită și eficientă pentru a urmări boturile pe măsură ce își schimbă proprietatea.

Bots poate fi o adevărată provocare a site-urilor de e-commerce. După cum am afirmat mai devreme, pluginul Wordfence conține o caracteristică de blocare a unei țări. Problemele apar atunci când încercați să blocați o serie de adrese IP originare din țara în care doriți să faceți afaceri. Ori de câte ori vă conectați la contul dvs., datele tind să ocupe baza de date a site-ului dvs. web. Luați în considerare utilizarea pluginului Wordfence pentru a bloca boturile și traficul intern provenit de pe site-ul dvs.

Caracteristicile de securitate ale pluginului Wordfence

Deoarece plugin-ul a fost dezvoltat, acesta a necesitat unele actualizări. Recent, Wordfence a introdus o funcție de actualizare automată pentru a ajuta agenții de marketing să actualizeze și să blocheze vulnerabilitățile atacului. Potrivit profesioniștilor, o actualizare de către pluginul Wordfence durează mai puțin de 24 de ore pentru a circula pe plan internațional.

Wordfence este clasată ca fiind una dintre cele mai performante funcții de securitate a site-ului în marketingul de conținut. Luați în considerare instalarea pluginului Wordfence pentru a urmări traficul provenit din activitatea bot și din activitatea internă. Înainte ca robii să ajungă pe site-ul dvs., trebuie să treacă prin CloudFlare. Luați în considerare utilizarea unei combinații de Wordfence și CloudFlare pentru a bloca boturile, codurile rău intenționate și traficul intern care afectează site-ul dvs. de comerț electronic.

November 29, 2017
Wordfence Security Plugin - Semalt Expert spune cum să vă protejați site-ul WordPress
Reply